torstai, 13. kesäkuu 2013

Syksyllä Kirjavinkkariyhdistys on mukana järjestämässä ainakin kahta koulutuspäivää. Mukana menossa mm. Ely ja Kirjastoseuran nuortenkirjastotyöryhmä.

4.9. olemme Keravan kirjaston Pentinkulman salissa 9- 16 keskustelemassa yhdessä kirjailijoiden kanssa kirjavinkkauksen, nuortenkirjallisuuden ja lukemaan houkuttelun kipupisteistä. Mukana keskustelemassa ja alustajina ovat Salla Simukka, Siri Kolu, Aleksi Delikouras ja Antti Halme.

9.10, noin klo 10-15.30 valtaamme Seinäjoen kaupunginkirjaston yhdessä Nuortenkirjastotyöryhmän kanssa. ”Pääpuhujina” Marko Kokko ja Susanne Mikkola ja aiheina ainakin esiintymistaito ja draamavinkkaus.

 

Molemmista päivistä tulee tarkempaa infoa ja tietoa ilmoittautumisista myöhemmin. Myöhemmin tarkoittanee tässä lomien jälkeen tai koska kaikki on valmista, kumpi sitten tapahtuneekaan aiemmin. Ohjelmakin saattaa vaihtua ja täydentyä matkan varrella, mutta päivät kannattaa merkitä jo nyt kalenteriin, ettei tule vahingossa päällekkäisbuukkauksia.Älkää suotta pilatko kesäänne rasittamalla päätä liikaa työasioilla. Muistakaa, että kivastakin työstä tarvitaan silloin tällöin irtiottoja, että jaksaa työssään. Hyvää kesää kaikille ja mukavia Kirjastopäiviä sinne päätyneille kollegoille.

markku-setä