torstai, 21. joulukuu 2017

Nyt kun kiireinen vuosi on lähestymässä loppuaan, on hyvä taas rauhoittua ja ottaa aikaa itselle sekä läheisille. Meillä vinkkarihallituksessa olemme taas puuhailleet koko vuoden kiltteinä tonttuina. On tehty 101 lasten- ja nuortenkirjaa -lista, järjestetty pari mukavaa koulutuspäivää Raumalla ja Torniossa, pidetty ihka ensimmäinen vinkkaripiknik sekä viety kunniakkaasti vinkkausviikot jälleen päätökseen teidän kaikkien mahtavien aktiivisten seuraajiemme kanssa. Iso kiitos osallistumisestanne!

Mekin vinkkarihallituksessa vedämme nyt henkeä hetken, mutta pianpa palaamme sorvin ääreen puhkuen uutta intoa, sillä paljon on tapahtumia jo vireillä. Kevätseminaarin suunnittelutyöt on jo aloitettu, eikä pidä unohtaa myöskään vinkkarileiriä, järjestysnumeroltaan #2, joka tullaan järjestämään kesällä. Lisäksi ensi vuodeksi olemme suunnitelleet pientä yllätystä, joten kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla.

Kuten viime vuonnakin, julistamme kirjavinkkariyhdistyksen nimissä joululukurauhan. Toivottavasti paketista paljastuu koukuttava kova- tai pehmytkantinen yllätys!

Jouluterveisin

Vpj Esko