Ah! Kesä, mikäs sen ihanampaa aikaa! Voi makoilla riippumatossa tai rannalla, ottaa aurinkoa, syödä jäätelöä ja lukea kirjoja. Nuorilta tämä käy hieman sujuvammin, kuin meiltä jotka raatavat koko kesän töissä. Toivottavasti kuitenkin kaikilta löytyy hieman edes lomaa, jolloin voi työhanskat ripustaa naulakkoon, levähtää sinne riippumattoon tai parvekkeen nurkkaan ja ottaa hyvää luettavaa käteen.

Kesäkirjavinkkejä (erityisesti nuorille suunnattuja) kyselimme teiltä Instagramissa ja Facebookin Vinkkarien vertaistuki-ryhmästä ja kokosimme niistä seuraavanlaisen pienen listauksen:

Hank Green: Ihan mieletön juttu

Leigh Bardugo: Varjo ja riipus

Suzanne Collins: Nälkäpeli-sarja

Angie Thomas: Mun vuoro

J.S Meresmaa: Dodo

Anthony Horowitz: Viisi vartijaa -sarja

Sarah Crossan: Kuunnousu

Maurene Goo: Tämä biisi on sinulle

Laura Suomela: Ilmatilaloukkaus

Karen. M. McManus: Yksi meistä valehtelee (sekä uutuus Yksi meistä on seuraava)

Holly Bourne: Niin käy vain elokuvissa