Jälleen on tarjolla kirjavinkkauskoulutusta! Informaatikko Ulla Pötsönen piti kirjavinkkauksen alkeiskurssin Hollolan kirjastossa 20.10. ja jatkokurssi pidetään joulukuun alussa ja sinne on vielä muutamia vapaita paikkoja.

Nyt on tarjolla jatkokurssi, jolle ovat tervetulleita kaikki ainakin hieman vinkkauksesta perillä olevat. Tarjolla vinkkejä lähes vasta-alkajista jo hieman edistyneemmille vinkkareille. Ohjelmassa on tietysti myös mallivinkkausta. Paikalla on luokka kahdeksannen luokan oppilaita, joille sekä Arja että Reetta vinkkaavat.

Kurssi pidetään Hollolan kirjaston kokoushuoneessa 3.12.2010 kello 12.00 alkaen ja se kestää noin neljä tuntia.

Kouluttajana toimivat kirjastonhoitaja Reetta Saine ja kirjastonhoitaja ja kirjavinkkariyhdistyksen varapuheenjohtaja Arja Palonen Porin kaupunginkirjastosta. Koulutus järjestetään Uudenmaan Elyn tuella ja se on osallistujille maksuton.

Lisätietoja koulutuksesta saa markku.kesti(a)hollola.fi ja samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua. Kurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 29.11. mennessä! Huom! alkeiskurssin yhteydessä jatkokurssille ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua enää sähköpostitse.

Antoisaa vinkkarisyksyä toivottaa markku-setä 🙂