keskiviikko, 6. huhtikuu 2016

Onko siulla kesäsuunnitelmissasi viikonlopun mittainen aukko? Onko elämässäsi liian vähän kesäleirifiilistä ja laatuaikaa muiden vinkkarikollegoiden kanssa? Meillä on ratkaisu! Tule kaikkien aikojen ekalle Vinkkarileirille! 

Kirjavinkkariyhdistyksen kesäleiri, eli Vinkkarileiri järjestetään 17.-19.6.2016. Paikkana on Keski-Suomen Opisto Suolahdella, osoitteessa Sirkanpolku 1. 

Vinkkarileirin ohjelmassa on sekä asiallisempaa asiata että rentoa yhdessäoloa. Kouluttajaksi saapuu teatteriohjaaja-kirjailija Harri István Mäki, joka johdattaa meidät esiintymisen ja improilun saloihin. Leirimeininkiin kuuluu tietysti myös saunomista, syöpöttelyä ja kivvaa yhdessä tekemistä. Aikuisten satutuntikin taidetaan pittää. Tärkeää on kuitenkin päästä yhdessä koolle, ottamaan rennosti ja tutustumaan toisiin vinkkareihin.

Leiri alkaa perjantaina 17.6. klo 17 ja päättyy sunnuntaina 19.6. puolenpäivän huippeilla. Voit liittyä joukkoon myös myöhemmin perjantai-iltana, ei hätiä.

Leirin hinta on 70 e ja se sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Majoitumme opiston kahden hengen huoneissa. Huomaathan, että leiri on tarkoitettu vain vinkkariyhdistyksen jäsenille.

Paikkoja leirille on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan 30.5. mennessä täällä.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Kirjavinkkariyhdistys ja mukana tukemassa on Aluehallintovirasto, jota kiitämme kauniisti.

Tältä näyttää kuulemma leirinuotion tuli. Katotaan, saadaanko myö minkälainen roihu aikaiseksi. 🙂