Heissan!

Olen Katri, toisen vuoden kirjasto- ja tietopalvelualan opiskelija Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta. Lisäksi pidän luokkatoverini kanssa kirja-instagramia nimeltä @kirjainmerkit. Sain kunnian rustata blogi kirjoituksen tänne ja täältä pesee muutama oma suositukseni tälle keväälle ja kesälle!

Ehkä suurin oma löytöni tälle keväälle on ollut Harry Potterit! Tiedän, ei suurimmalle osalle lukutoukista valtava uusi tuttavuus, mutta itse en ole aikaisemmin sukeltanut velhojen maailmaan. Pääsiäisenä tartuin Viisasten kiveen ja kahden päivän päästä kävin ostamassa koko sarjan omaan hyllyyn. Siitä lähtien olen lukenut lakkaamatta Tylypahkasta ja eläytynyt täysillä seikkailuun!

Olen toki lukenut välillä muutakin ja tässä onkin oma vahva suositukseni sinulle hyvä lukija kevääseen ja alkavaan kesään. Kuten oma lukeminenkin, listassa on kaikenlaista ja varmasti jokaiselle jotain! Itse kannustan lukemaan kirjoja sillä tavalla kuin itselle tuntuu parhaalta. Lue siis perinteinen kirja tai kuuntele äänikirja! Itse aion tänä kesänä viettää paljon aikaa omalla parvekkeelle kirjoihin, kaikenlaisiin sellaisiin uppoutuen!

Miklós Nyiszli: Mengelen patologina Auschwitzissa

Sayaka Murata: Lähikaupan nainen

Anni Saastamoinen: Sirkka

J.K. Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi

Maria Laakso: Taltuta klassikko

Maria Veitola: Toisinpäin

Rafael Donner: Ihminen on herkkä eläin

Pysytään kaikki terveinä ja matkustetaan tänä keväänä ja kesänä kirjojen avulla!