tiistai, 3. marraskuu 2009

Suomalaisia on houkuteltu lukemisen pariin kirjavinkkaamalla jo 20 vuoden ajan.
Kirjastoissa, kouluissa ja harrastajaryhmissä on koettu jänniä hetkiä kun vinkkari kertoo kirjasta ja jättää juttunsa kesken, juuri siihen ratkaisevaan kohtaan. ”Mitä sitten tapahtui, sen saat tietää kun luet tämän kirjan” on vinkkarin motto.

Uunituore Kirjavinkkariyhdistys ry. päästää juhlavuoden kunniaksi Suomen kirjavinkkarit irti! 7.-27.11. vinkataan kolmen viikon ajan eri puolilla Suomea, Hollolasta Haukiputaalle ja seurakunnista senioritaloihin. Kirjavinkkareina toimivat ammattilaiset ja kokeilijat eri puolilta Suomea. Tapahtumalistasta löydät yhteyshenkilön sähköpostiosoitteet ja voit halutessasi ottaa yhteyttä tai tulla paikan päälle katsomaan. Tilaisuuksiin on valtaosin vapaa pääsy.

Kampanjan koko ajan päivittyvä ohjelma ja kuvia jo pidetyistä vinkkauksista löytyy kirjavinkkariblogista http://vinkkarit.vuodatus.net/ , kirjavinkkariyhdistys on myös facebookissa.

Mukana kampanjaa tukemassa ovat Suomen kirjastoseura, Kirjastoseuran nuortenkirjastotyöryhmä ja Suomen sanataiteen opetuksen seura.

Lisätietoja Kirjavinkkariyhdistys ry:n hallitukselta kirjavinkkariyhdistys@gmail.com, paikallisista tapahtumista kirjastosta.

Kirjavinkkariyhdistys ry:n puolesta: Markku Kesti, Reetta Saine, Arja Palonen