maanantai, 29. syyskuu 2008

Antitäti on lavalla odottamassa vuoroaan ja me Matin kanssa puhaltelemme takarivissä ja odotamme vuoroamme. Vaasan kirjaston Draama-sali on hieno paikka esiintyä. Kauhutädin hämähäkit ja luurangot näyttävät hyvältä ja irvistävä pääkallo on aina hieno:) Yleisö ei ole varsinaisesti kirjavinkkareita, vaan enemmän tavallisia kirjastolaisia ja opettajia, Vaasasta ja Vaasan maakuntakirjastoalueelta. Kovasti kiinnostuneina yleisö seurasi esitystä, joten Setädit toteavat Vaasalaisten olevan kaunista ja kohteliasta kansaa. Aivan livenä en Reetan sanomisia tänne aio kopioida. Voitte tarkistaa mitä Reetta sanoo omassa blogissaan, jos kiinnostaa. Lisään tiivistelmän esittelemistämme sarjakuvista myöhemmin illalla tänne blogiin. Nyt livenä ei jotenkin ajatus taivu hankalaan aivotyöhön. Ehkä herääminen 4.50 aamulla on osasyyllinen;)

markku-setä vaikenee, mutta vain hetkeksi.

markku-setä jatkaa. Merenkurkun yläasteella tuli vinkattua ainakin Leppiz, Blacksad II, Persepolis, Emily the strange, Kehä, Ornette Birks Makkonen ja liian paha groove, Kiroileva siili, En vaan osaa ja Kapteeni Kuolio ja Tampereen sankari. Matti herkisteli perinteisillä suosikeillaan: Tenavilla, Tiitu Takalolla, Kapteeni Kuoliolla, Maison Ikkokulla, Usagi Yojimbolla ja tarjoili myös uudempia käännöksiä kuten uutta Alixia. Täydelliset vinkkilistat lisään tänne joskus myöhemmin. Näin tien päällä ei oikein ole motivaatio ole parhaimmillaan:p Kauhutädin vinkeistä on vaikea sanoa mitään kun ei ollut tilaisuutta nähdä showta livenä aikatauluongelmien takia.

Koulutukset menivät palautteesta päätellen erinomaisesti. Tai sitten Vaasalaiset olivat häkellyttävän vieraskoreita. Erityiskiitos alkuasukasoppaillemme: Terhille ja Jonnalle:-)

Huomenna on edessä vinkkausta Variskan yläasteella jonka jälkeen seurueemme teleporttaa itsensä kohti Oulua.