maanantai, 23. toukokuu 2011

Vinkkariyhdistykseltä on toivottu myös yhteistä vapaa-ajan tekemistä. Nyt meillä olisi alustavasti varattu matka Tukholmaan kesäkuussa. Kaikenlaisten kiireiden takia tämäkin on hieman hopulla järjestetty eli sitovat ilmoittautumiset tarvitaan jo TÄLLÄ VIIKOLLA eli perjantai aamuna 27.5.2011 kello 12.00 mennessä. Tämä kiire sen takia, että a) matkan ennakkomaksu on maksettava hyvissä ajoin ja b) Serieteketin esittelijä on kesälomalla vierailumme aikana ja meidän on syytä ilmoittaa hänelle hyvissä ajoin olemmeko tulossa vai emme.

Lähtö on suunnitelman mukaan Turusta 16.6.2011 illalla Silja Europalla 20.15 kahden hengen hyteissä jossain kannen ja Itämeren väliltä. Perjantaiaamuna olisimme siten Tukhlmassa. Perjantaina aamulla ohjelmassa on tutustumiskäynti TioTrettonissa ja lauantaiaamuna Serieteketissä.

Perjantai päivä ja ilta on varattu vapaaseen Tukholmaan tutustumiseen ja muuhun lomalaisilta edellytettävään aktiviteettiin.Perjantain ja lauantain väliseksi yöksi meille on buukattu majoitus Rica Hotel Stockholmista (toivottavasti ainakin. Majoitus voi vielä vaihtua tästä, mutta toivottavasti ei kuitenkaan.) Paluu kotimaahan on suunnitelmissa lauantai-iltana edelleen Silja Linen laivoilla, ja Suomen Turussa siis sunnuntaiaamuna.

Matka maksaa majoituksineen Turusta Turkuun hotelleineen n. 165€ (lopullsen hinnan kerron kun joku vahvistaa hotellimme) ja Kirjavinkkariyhdistys kustantaa jäsenilleen Kulturhusetin esittelyt. Muistakaa, että sitovat ilmoittautumiset tarvitaan jo TÄLLÄ VIIKOLLA eli perjantai aamuna 27.5.2011 kello 12.00 mennessä. Ilmoittautumiset luonnollisesti vinkkaripostiin eli Kirjavinkkariyhdistys@gmail.com .

Jos joku haluaa valittaa kiireestä, olen aivan samaa mieltä. Ilmeisesti Ruotsin matkaa ei olisi kuitenkaan kannattanut varata Suomen jääkiekkokullan jälkeisenä maanantaina sillä mitään ei tapahtunut sen jälkeen. Silja/Tukholma ei kai halua enää suomalaisia turisteja:/

Koska matkalaisten hankinnalla on jo kiire, laitan kuitenkin toivorikkaasti postauksen menemään, jotta voisimme edes teoriassa saada kasaan joukon iloisia matkalaisia.

Kiirettä ja hätäistä valmistelua anteeksipyytelevä puhis eli markku-setä