sunnuntai, 23. lokakuu 2016

Jo perinteinen ja odotettu Kirjavinkkariyhdistyksen järjestämä Vinkkausviikot lähestyy.

Tänä vuonna vietämme vinkkauksen teemaviikkoa 2. – 23.11. ja teille, jotka ette tiedä, mistä on kyse, niin tietysti siitä, että odotamme niin innolla Suomen Kirjasäätiön Finlandia Junior -palkintoa, että pitää järjestää jotain kivaa odotusajaksi. Finlandia Junior ehdokkaat kerrotaan marraskuun alussa ja voittaja julistetaan 24.11.

Kirjoita postikorttiin!

Tänä vuonna vinkkausviikkojen teemana on kirjoita postikorttiin!
Haastamme sinut lähettämään postikortilla kirjavinkin! 
Voit lähettää vinkin ystävälle, tuntemattomalle, koululuokalle, kirjailijalle, kirjastoon, meille, kenelle ikinä haluat. Kirjoita postikorttiin kirjavinkki, joka mielestäsi sopii vastaanottajalle. Jos haluat, voit kirjoittaa korttiin myös, kuka kortin on lähettänyt, mutta se ei tietenkään ole pakko. Lähettäjänä voi olla ”salainen ihailija” vaikka Arja 35v tai naapurin täti.
Yllätyskortti on myös kiva!

Kun lähetät kortin tai saat sen, voit myös kuvata sen someen ja liittää siihen #vinkkausviikot tai #vinkkausviikot2016 ja näin muutkin näkevät, kuinka paljon kortteja on matkalla. Kohteliasta on myös kiittää saamastaan kortista esim. somen kautta tai jos tietää lähettäjän, voi vastavuoroisesti lähettää oman vinkin.

Voit lisätä korttiin myös tämän bloggauksen osoitteen http://bit.ly/vinkvink
jolloin vastaanottaja voi käydä katsomassa, mistä on oikein kyse.
Korttiin voi halutessaan lisätä tiedon, että tämä on Kirjavinkkariyhdistys ry:n kampanja.

Haasta mukaan myös ystäväsi ja kollegasi!

Me yhdistyksen hallituksessa lupaamme myös postittaa kortteja pitkin ja poikin Suomen ja ehkä myös vähän rajojen ulkopuolellekin.

Ja huomaathan, voit valita millaisen kortin haluat. Uusi tai vanha, vartavasten tätä hankittu tai kerrankin pääset vanhoista ilmaiskorteista eroon.

Hyviä vinkkausviikkoja toivottaa

yhdistyksen hallitus