lauantai, 24. marraskuu 2012

Tänä vuonna kirjavinkkausviikkoja vietettiin muutamassa kirjastossa. Yksi kirjastoista on Porin kirjasto, jossa pitkäaikainen yhteistyöryhmä eli Toejoen koulun Kirjallisuuspiiri Lukemattomat tekivät kirjavinkkejä. Vinkit siis askarreltiin näyttäviksi värikkäiksi kuviksi ja ne ovat olleet nämä viikot Porin pääkirjaston lastenosastolla esillä. Vinkit myös kuvattiin kirjaston ja yhdistyksen faceen ja joka päivä julkaistiin uusi vinkki.

Tätä kirjoittaessa viikot ovat vielä käynnissä, mutta Porin osalta kaikki kuusi vinkkiä on jo julkaistu, joten lisään kuvat myös tähän. Kuvat näkyvät paremmin facessa, joten käy katsomassa niitä täältä.

Kirjallisuuspiiri Lukemattomat on siis koulun tiloissa toimiva kirjallisuuspiiri, joka on tehnyt kirjaston kanssa yhteistyötä jo vuosia. Ja heille Arja-täti kokeilee kaikkia uusia vinkkausmuotoja, joita ei uskalla vielä julkisesti esittää 🙂 Porukka on tullut  myös vuosien saatossa niin tutuksi, että vinkkaamat myös Arjalle lukemiaan kirjoja hyllyjen välissä. Toimivat siis koelukijoina. Ja vaikka porukka vaihtuu, niin suhteet säilyvät.

raportoi Arja-tät