torstai, 23. huhtikuu 2009

Kirjavinkkariyhdistys järjestää toukokuussa koulutuspäivän Tampereella. Eli 18.5. klo 10-16 kaikki mahdolliset kirjavinkkarit mukaan Tampereen pääkirjaston, Metson, isoon luentosaliin.

Paikalla puhumassa ovat ainakin Arja-täti Porista joka kertoo kuinka hän vinkkaa pienen tai jopa keskisuuren kunnan verran oppilaita vuodessa. Kuinka kaiken ehtii valmistella ja miten homman lomassa ehtii välillä kirjaston tiskinkin taakse. Myös Jaana Kakkonen Nokialta puhuu omasta vinkkausprojektistaan ja minä (eli markku-setä) puhun kirjavinkkariyhteistyöstä ja myös vasta perustetusta Kirjavinkkariyhdistys ry:stä. Ohjelmassa on myös keskustelua yhdistyksen tavoitteista ja säännöistä ja yhdistyksen sääntöjen hyväksyminen ja yhdistyksen hallituksen hyväksyminen seuraavalle vuodelle. Tarkka ohjelma varmistuu huhtikuun aikana ja siitä tiedoteen vielä tarkemmin heti kun saamme aikataulut ja esiintyjät edes kutakuinkin varmistettua. Jos sinulla on mahtis vinkkariprojekti, josta haluat puhua, ota yhteyttä Hollolan kirjastoon (Markku Kesti) vaikkapa sähköpostilla etunimi.sukunimi@Hollola.fi . Järjestämme kyllä sinulle aikaa lavalla.

Tampereella ta-va-taan Hymy

EDIT by Arja: Korjasin Jaanan paikkakunnan, koska valitettavasti emme (ainakaan vielä) työskentele samassa kaupungissa 🙂