tiistai, 2. heinäkuu 2013

Tietysti järjestää itsensä vinkkaamaan jonnekkin Suomen lukuisista kesätapahtumista. Tällä kertaa vinkkaan scifiä Finnconissa lauantaina 6.7. ja sunnuntaina 7.7. yhdessä Matti K:n ja Pia G:n kanssa. Lisäksi perjantaina paneloidaan äsäffän asemasta kirjastoissa ja muusta aiheeseen liittyvästä. Näin siis alkaa vinkkarin loma. Raporttia ehkä luvassa, jos jaksan motivoitua lomallani moiseen. Loman jälkeen tuskin jaksan muistella vanhoja.

Vinkkarin loma taas loppuu Kirjastoautopäivillä 9.8., jossa allekirjoittanut vinkkaa ja puhuu vinkkauksesta Antitätin kanssa. Tai loma loppuu jo hieman aiemmin, mutta kirjoista puhumalla Topelius -palkintoraadin kokoontumisen merkeissä.

Loman alun ja lopun välissä sitten luetan vinkkauskirjoja. Tällä kertaa lukulistalla mm. Magdalena Hain Kellopelikuningas, Siiri Enorannan Nokkosvallankumous, Eija Lappalaisen ja Anne Leinosen Konejumalat, Elina Rouhiaisen Uhanalainen ja Annukka Salaman Piraijakuiskaaja.

Eli epäilyttävän työn kaltaisissa merkeissä loman aikanakin vinkkari pyörii, mutta tällaista se on kun tauti ei tapa, mutta lääkkeeksi ei kelpaa mikään lääkärin määräämä. Auringosta en tykkää erityisemmin. Sellainen puolipilinen kakskyt_hieman_plus olisi toiveissa lomasääksi. Kirjojen lisäksi kavereita, kirjastoista ja kirjoista puhumista. Siinäpä se vinkkarin loma menee.

 

Hyvää lomaa kaikille toivottaa markku-setä